Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 3 maart 2017

Een nieuw kastje van KPN.....

Onze TV deed raar. Onze TV zapte heel langzaam van zender naar zender. Er kwamen verschrikkelijke snerpende geluiden uit onze TV. Weten wij veel....
Jongste dochter vertelden wij dit zo terloops en wat zei ze? O je moet gewoon even bij KPN een ander kastje halen of bestellen dan is alles weer goed. Jullie hebben nog een soort van koelkast qua ontvangst van jullie TV via de kabel.
oké....
Dat lieten wij even op z'n beloop, het moest even landen, krijg je dat dan zomaar voor niks, jongste dochter zei van wel.
Wel mijn lief ging wel even bellen met de KPN.
GA DIT NOOIT DOEN!!!!
Je geraakt van menu naar menu, van het bekende kastje naar de muur, echt onbegonnen werk.
Wat nu...
Ik bedacht mij ineens dat er een KPN winkel in Hoorn is, dus daar kunnen we live met iemand praten over onze TV problemen. Achterdochtig als wij zijn vroeg mijn lief zich af of ze dan wel zo'n kastje in voorraad hadden, misschien daar eerst even over bellen....
NIET DOEN!!! onmogelijk......
Dus wij het oude kastje los gemaakt van de TV, dus ook van de radio, en op naar de KPN winkel in Hoorn.
Eerst nog wel een foto gemaakt van de aansluitingen, wijs als we zijn geworden door andere ervaringen....

We moesten even een nummertje trekken voor we aan de beurt waren, er waren slechts 2 mensen voor ons, dat viel mee.
Een alleraardigste jonge man, goodlooking, ging ons helpen. Hij luisterde aandachtig en bekeek ons koelkastachtige zenderontvang kastje.
Goed dat we waren gekomen want natuurlijk wij moesten een andere, hij ging even kijken of hij die op voorraad had.....
En wat denk je, hij had hem!!!!
Wij blij, en hoe sluiten we dat aan.......hij haalde hem uit de doos, zag er natuurlijk heel anders uit...dat hadden we al verwacht, nou volgens hem appeltje/eitje, ik dacht er het mijne van....
Kortom we hebben wel TV maar nog geen radio, ja wel radio via de TV maar wij zijn ouderwets, we hebben een echte radio en die willen we laten spelen, dus misschien dat we er nog uit komen hoe dat dan weer aangesloten moet.
Hier wordt je toch deprie van, die jongelui hebben met al dit soort dingen geen moeite en mijn lief is een zenuwinzinking nabij.
Misschien kan schoonzoon helpen, ik hoop het, want ik kan niet zonder radio!!!
Echt ik ben verslaafd aan radiomuziek. Het 1e wat is 's morgens doe is de radio aanzetten, dan begint mijn dag, echt zo heerlijk, ik geniet daar echt van.
Ik hoop dat het vandaag wat wordt met de radio.
Goed ik hoop dat jullie niet deprie worden van dit verhaal, maar jullie zijn nu gewaarschuwd qua bellen met KPN.
Fijne dag,
groetjes,1 opmerking:

  1. Blauwtjes van het verhaal Word je al moe....laat staan lijfelijk ondervinden. Sterkte! Dan toch maar Ziggo

    BeantwoordenVerwijderen