Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 29 maart 2017

Een dag in Arlon, België.......

Jullie moeten het even zonder foto doen, want dat werkt even niet. Wij waren zondag in Arlon, en hebben daar een camping bezocht. Ik moet zeggen het was een hele fraaie camping, zo een die je wilt onthouden als je weer eens op pad bent naar het zonnige zuiden. Deze tijd zijn de meeste campings nog gesloten en dan is het fijn als er toch nog een open is. Wij gaan meestal naar Luxemburg stad maar die gaat pas 1 april open dus moesten wij iets anders zoeken.
Het is een mooie camping, heuvelachtige omgeving en een prachtige dog-walk, echt de moeite waard. Vanuit Arlon is het maar 30 km. naar Luxemburg waar we anders naar toe gaan, dus je kan evengoed in 1 dag naar de Bourgogne rijden, en dat wilden we weten.
In Macon willen we dan een dag of 4 blijven en daar leuke wijnplaatsjes bezoeken, lijkt me ook weer leuk......
Als je zo langs 's heeren wegen rijdt, en dan vooral op zondag, valt mij op hoeveel vrachtwagens er geparkeerd staan op de grote parkeerplaatsen. Veelal zijn het Oost-Europese chauffeurs en die zijn soms wel weken onderweg.
 Denk daar eens over na.......
Weken komen deze mannen en misschien ook wel vrouwen niet thuis, hun vrachtwagen is hun huis, letterlijk en figuurlijk.
Maar mijn punt is dit,
Duitsland en Frankrijk hebben een besluit genomen dat er het weekend geen vrachtwagens mogen rijden. Weet je wat dat betekent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten