Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 13 december 2016

Bee bij patchie Ellen.....

Vandaag een leuke dag, lekker kletsen en wat fröbelen bij patchie Ellen. Iedere maand komen we bij elkaar dan bij de een en dan bij de ander. We krijgen heerlijke koffie of thee, met het nodige lekkers, natuurlijk.
Sinds kort verzorgen we ook nog een lunch.
Nou zou ik gistermiddag nog het een en ander voorbereiden voor vandaag, helaas werd ik niet lekker, en wel zo erg dat ik in bed terecht kwam. Eerst had ik nog het en een en ander in huis gedaan en daarna zou ik verder met de sneeuwmannen. Helaas, het mocht niet zo zijn.
Gisteravond om 8 uur maar weer naar bed en vanmorgen ging het wel weer. Ik laat toch deze dag niet door mijn neus boren, het zou wat.
Maar het gevolg is dat ik de sneeuwmannen niet klaar heb. 
Wel mijn kerstkaarten voor de patchies.
Dus hun kaart krijgen ze alvast, en de sneeuwman stuur ik na.
O, ik was zo boos op mezelf, kon wel in huis aan de slag en dan niet meer knutselen, ik had het andersom moeten doen, maar ja dat voegt niet altijd.
Maar goed vandaag ga ik genieten, straks patchie Anneke ophalen en dan op weg.
Geniet ook van jullie dag,
groetjes,
2 opmerkingen:

 1. Gelukkig voel je je weer wat beter.
  Een sneeuwmannentje via de post is toch ook leuk.
  Groetjes Marja
  🎄🎄🎄

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach mammie wat vervelend. Gelukkig voelde je je vandaag wel weer wat beter. Xx

  BeantwoordenVerwijderen