Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 11 september 2016

Over zwemmen gesproken...................

Hier trek ik iedere dag 10 baantjes, in deze prachtige zwemvijver. Meestal ben ik er helemaal alleen, dus dat is best wel lekker. Het is een vijver met zand langs de kant, voor het strand effect. Op de bodem ligt ook zand, dus dat is ook strand effect.
Voor de doorstroming van het water is er een schoepenrad neergezet en die houdt het water in beweging. Langs de kanten is het ondiep tot 50 cm. iets verder wordt het tot 1m50, en in het midden is het 1m70 diep. Het is heel lekker warm daar zorgt de zon voor, voor mij een top zwembad.
Maar er zijn nog andere zwemmers, die zwemmen in de oceaan....
Eerst even kijken of ik wel durf, Silka is geen echte zwemhond, maar dan ineens gaat ze toch echt, kijk maar....

Ze vond het vanwege de golven een beetje eng, maar toch ook weer niet. Later sprong ze over de golven heen.
En we zijn nog een keer wezen kijken bij de vissershutjes. Mijn lief had de eb en vloedstanden opgezocht op het internet en toen bleek het om 13.30 compleet vloed te zijn bij de huisjes.
Die eb en vloed standen die verschillen hier per kilometer, want in het stadje waar wij kamperen was het om 11.00 uur al vloed, en bij die huisjes veel later en dat is ongeveer 10 kilometer bij ons vandaan.
Mooi hè, met dat water erom heen. Deze foto's wilde ik graag maken, en het is gelukt, nu ook met water.
Dank zij mijn lieve echtgenoot die al die moeite weer voor mij doet.
Morgen gaan we weer op pad met het rijdende huis, dus het kan zijn dat er dan geen blogje komt, jullie horen later wel weer waar we zijn.
Groetjes,
2 opmerkingen:

  1. Leuk die zwemvijver. Daar zijn jullie wel eens eerder geweest volgens mij toch? Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie zwemvijver, daar wil ik ook wel in! En Marloes, het lijkt idd op een plek waar ze eerder zijn geweest maar dat was volgens mij in Zuid Frankrijk.

    BeantwoordenVerwijderen