Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 9 april 2016

Gordes, een heel leuk plaatsje hoog in de Provence.............


Nee,  ik zit niet in een helicopter, maar sta aan de overkant van de kloof. Van hieruit een foto van het plaatsje Gordes genomen. Het lijkt ooit zo tegen de berg te zijn aangekwakt. Het is een klein plaatsje en je kan er niet met een auto door heen rijden. Alles gebeurt met de benenwagen, en grote vrachtauto's lossen hun lading op het plein.

Hier het plein. Wij zijn er ook al eens in september geweest, druk,druk, druk. Nu was het er heerlijk rustig. Je kon mooi overal lopen en foto's maken van doorkijkjes.

En natuurlijk hele mooie deuren, mijn passie. Deze zijn overigens van de kerk, de zijdeuren. De hoofddeuren waren niet te zien, de kerk wordt gerestaureerd.
Dit was een kleine impressie van Gordes, wil je meer zien, stap in je auto, knoop je caravan erachter, en gaan met de banaan.
Fijn weekend,


1 opmerking: