Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 14 juni 2015

Vide Grenier..........

Oftewel zolderopruiming. Heel vaak zieje in Frankrijk op zondag borden staan dat er een Vide Grenier is, wel het is een soort kofferbakmarkt/Koninginnedag gebeuren. 
Ik was naar zo'n Vide Grenier, en het was echt niet veel soeps dit keer, andere keren was het vaak wel leuk. Voor de Fransen geldt eigenlijk maar een ding, dat ze de lunch met elkaar in een tent gaan gebruiken onder het genot van vele glazen wijn. Nou van mij mogen ze.
Ik heb nog wel wat gescoord, en heel klein kop en schoteltje met een theepot,  en een heel leuk vaasje, wat lijkt op porselein uit Chantilly. Foto's volgen nog wel.
Alle vaders fijne dag, groetjes Marion.

1 opmerking:

  1. Nog meer schoteltjes en theepotjes hahaha
    Leuk hoor mam xx Marloes

    BeantwoordenVerwijderen