Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 19 juni 2015

La Cite..........

Vandaag waren wij naar Carcassonne. dat is een hele oude stad in de Pyreneeën. Het is zelfs zo oud dat er een gedeelte is bewaard gebleven en dat staat nu op de wereld erfgoed lijst van UNESCO. 
( Onze Beemster staat er ook op, dus....) Het is een middeleeuwse vestingstad!!!!! Die bewaard is gebleven en er heel goed uitziet. Zeker geen last gehad van de 2e wereldoorlog, denk ik dan.
Echt heel middeleeuws ziet het er uit, je kan er helemaal omheen rijden, want het is toch wel groot, als je er over na denkt, in de middeleeuwen gebouwd..........
Verder hebben wij op het moment een hond in de pubertijd. Je beleeft wat zo nu en dan.. 
Naast ons stond een Berner Senner en die vond Silka heel leuk, ze is over de onderdeur gesprongen van de caravan om naar die hond te gaan. Ze eet slecht, en wil slecht lopen, zowel aan de riem als los. Als ze los is, speelt ze een spel met ons, hoe krijg je mij te pakken, dat gaat je niet lukken, lekker
Puh! 
Ook hebben wij vandaag wijn gekocht, cote de rousselion, dat is echt wijn van hier, ietwat fruitig en toch lekker, niet te zoet.
We hadden vanavond bij het eten die wijn, heerlijk. Verder was het een redelijke dag, nog steeds wat somber en veel wind, toch  mistrall. Ze zeggen morgen beter, we wachten af.
Fijne avond groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten