Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 12 april 2015

hard gewerkt vandaag.....

Mijn rijdende huis glimt weer van alle kanten, de kasten zijn weer met schoon goed gevuld, kortom alles is weer spic en span. Het is altijd weer even aan poten, maar nu was ik samen met mijn buurvrouw Elly bezig want die heeft ook een nieuw rijdend huis. Het is erg druk op de camping van het Vierkant in Wognum.Zij en haar man moesten alle spullen weer in het nieuwe rijdende huis stoppen.
Gister was er op de regiodag natuurlijk ook een winkeltje, en dit keer was het Aljona uit Schagen. Voor de gelegenheid had Aljona zich zelf in Westfries costuum gehesen dat ze overigens zelf had gemaakt, met hulp uiteraard. Het was een mooi gezicht haar in haar winkeltje zo te zien. Ze had ook nog een quilt mee met allerlei foto's erop van de Schager Westfriese dagen, dat is iedere zomer.

Wel het weekend zit er weer op, fijne avond nog, groetjes Marion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten