Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 21 april 2015

Er moet mij iets van het hart.....


Ik heb gisteravond RTL late night gekeken, programma van Humberto Tann. Daar zaten 2 mensen, de een is journalist en presentator van het RTL journaal, en een  vrouw die graag op facebook schrijft. Zij hadden beide een column gewijd aan het drama van de [boot]vluchtelingen op de Middellandsezee bij Italië.  Dat hadden ze goed gedaan, want ook ik vind dat ons land en heel Europa zijn ogen sluit en wegkijkt bij dit drama. De mensen vluchten al meer als een jaar uit die landen aan de overkant van Europa. Wat zou je zelf doen,......Ook vluchten, dat weet ik zeker. Het is uiteraard een groot probleem wat niet 123 kan worden opgelost, maar moeten wij willens en wetens deze mensen laten verdrinken??????????????????
Nu zijn er mensen die zetten op facebook dat ze het fijn vinden dat er zoveel mensen zijn verdronken want die hoeven dan van ons belastinggeld niet worden opgevangen!!!!!!! Wat zijn dit voor mensen. Hebben jullie ook dat kleine meisje in zee zien drijven, zij was al overleden, dat heeft iemand als screensaver op zijn computer gezet!!!!!
Mijn ogen vullen zich met tranen nu ik dit opschrijf, in wat voor wereld zijn wij terecht gekomen.
Denk er maar eens over na.
Ik hoop dat er vandaag alleen mensen worden gered, en wens jullie een fijne dag, groetjes Marion. 

1 opmerking: