Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 12 februari 2019

Het een en ander.....

Het is me wat, deel 2 ook al uit.......
Gelukkig ligt deel 3 al te wachten maar dat laat ik even zo. Ik ben nu maar even tussendoor een bookazine aan het lezen. Dat zijn die "boeken"van de Libelle. Ik koop ze meestal en dan verdwijnen ze in mijn caravan en als ik ze uitlees op vakantie krijgt zo'n bookazine pleegouders in het buitenland, ja, het boekje blijft daar achter.
Heb zelfs wel eens een kaart gekregen als dank voor het lezen, en dat het boekje weer was doorgegeven. Ik zet wel altijd mijn naam erin, dus dat is wel geinig.
Wat gaan we verder doen vandaag....
De bovenverdieping een goede werkbeurt geven, dus ook de badkamer en het bed verschonen, nou dan draait de ochtend al weer lekker. Het mannetje is weer op pad met z'n truck, dus ik heb het rijk alleen.
Mijn buurvrouw ook vandaag, haar man krijgt vandaag z'n 2e nieuwe heup. Dus met belletje-trek moet ik nu oppassen, hij kan mij weer inhalen als ik weg ren. hahaha....
Gister nog wel 50!! vlaggetjes genaaid, dus vandaag ga ik maar verder aan de heksenquilt, weer even wat anders doen. 

Natuurlijk komt hier de spreuk...
Dat heb ik zondag gedaan, lekker met lapjes gespeeld in allerlei kleuren.....Daar wordt ik dan zo blij van. En het is natuurlijk zo, je moet er zelf wat van maken een ander doet dat niet voor jou.

Er zijn wel leuke plaatjes te vinden bij deze spreuk....
Afbeeldingsresultaat voor een grijze dag moet je gewoon zelf een beetje inkleuren
Deze vind ik heel leuk.....

Nu ga ik aan de slag, fijne dansdag, groetjes,
Marion.


2 opmerkingen: