Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 11 januari 2019

Grand Prix in Zandvoort, al 35 jaar in Wognum......

Ik maak hier even reclame voor mijn zwager " Piet Speed ". Onze Piet heeft 35 jaar geleden de Grand Prix van Wognum georganiseerd en doet dat dus nog steeds, samen met zijn kameraad Nico. Racen op een racebaantje, welk kind houd daar niet van.....
Hier in Wognum is dat altijd een groots evenement en het is nog gratis ook.
Zelfs de kinderen van 35 jaar geleden, die nu zelf ouders zijn, komen ook nog racen op de gezellige vrijdagavond. Succes verzekerd.
Dit weekend gaan ze weer los, dus zit het hele dorp zit  in het race lawaai van de Grand Prix van Wognum.
Het is het hele weekend, en ook heel leuk om te kijken hoe fanatiek sommige kinderen zijn, en iedereen kan meedoen.
Mijzelf lekker verwend met een mooie bos tulpen. Fijn dat ze er alweer zijn, staat altijd zo lekker voorjaarsachtig.
Zag ook nog de spotprent in de krant vandaag...
Het houdt de gemoederen weer aardig bezig deze week, de Nashville verklaring......
Het is zo jammer dat dit soort verklaringen worden gemaakt. In ons land was het zo tolerant en door dit soort dingen en de haat van sommige mensen op het anders zijn van onze medemens maakt dat het niet meer tolerant is. Zo jammer.
Mij maakt het niet uit wat iemand is, als ze maar gelukkig zijn, dat is wat ik wil. Niet terug naar 50 jaar geleden, toen waren  zoveel mensen heel ongelukkig door hun geaardheid, laat ze gewoon zijn wie ze zijn.

Deze dame had ook een goed begin van het nieuwe jaar.
Haar instinct had haar ingefluisterd dat je na het loslopen in het park nooit meer aan de riem hoefde te lopen. Helaas denk ik daar anders over, want het verkeer heeft ze in haar enthousiasme niet in de gaten, dus dat moet ik doen.
We zijn deze week 3 keer afzonderlijk van elkaar thuis gekomen. Dat is nog niet het ergste, ze heeft ook heel veel moeite om dan gewoon naar binnen te komen. Echt ze is in staat om dik een uur voor de poort van de tuin te blijven staan en komt niet in huis.
Moe wordt je ervan.
Vandaag moest ze dus aan de riem blijven, nou dan kijkt ze je dus om de 5 stappen aan, zo van moet ik niet los.....
We kwamen vandaag dus samen thuis, wel zo gezellig.

Natuurlijk heb ik ook nog de spreuk
Het is waar...
Maar toch gebeuren er zo af en toe dingen die 10 jaar terug niet konden en nu wel, bijzonder.

Fijne Wijdag
groetjes, Marion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten