Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 18 juli 2018

Ik kreeg post.....

Heel bijzonder in deze tijd van mail en app's, post ontvangen. Het is echt een verrassing om zomaar een brief uit je brievenbus te zien steken. En dan de nieuwsgierigheid, van wie??? en waar zou het over gaan...
Van wie was meteen duidelijk, dat stond op de achterkant, Ria.
Dat is mijn vriendin uit Andijk.
Opengemaakt las ik waar het over ging, de Tour de Molenweg.
Wat is dat, vragen jullie je af...
Wel dat zal ik even vertellen...Vroeger woonden wij met z'n drieën naast elkaar op de Molenweg in Andijk.
Betsy op nummer 3, Ria op nummer 4 en over de brug op nummer 6 woonde ik. Gezworen vriendinnen zijn wij, echt al ons hele leven, en we zijn nu alle 3 bijna 62. 
Al 5 jaar op rij maken wij een fietstocht in de omgeving van Andijk, met z'n drietjes. De mannen mogen niet mee, we doen echte vrouwen dingen, zo gezellig. 
Dit jaar organiseert Ria het festijn van daar de uitnodiging.
Ik moet in training aangezien ik normaal op een gewone fiets, fiets { leuke zinspeling} en nu ga ik elektrisch, op de fiets van Wout, echtgenoot van Ria.
Jullie begrijpen dat vergt enige training aangezien we veel kilometers maken en het zitvlees daar niet op rekent.
We gaan lekker lunchen, altijd goed, dus het ontbijt kan iets minder die dag. We sluiten wel af met de mannen erbij, dus dan kunnen wij onze avonturen weer spuien.
Andoikers let op, 3 augustus is het zover, de Tour de Molenweg.

Gister ook nog wat handwerk verricht, na mijn huishoudelijke bezigheden. Lekker buiten een borduurtje gemaakt, zo leuk om te doen.
Nu zijn er 2, die ene is voor mezelf en die ander zal een kadootje worden.
Dan heb ik natuurlijk nog de spreuk...
Stil in een hoekje zitten......
Dat heb ik nog nooit gedaan. In een hoekje zitten oké, maar stil, nee echt niet.
Mijn kwebbel staat nooit stil en mijn handen ook niet. Omdat de wereld te rond is om stil te zitten rijd ik ook nog eens graag rondjes door Europa, of zoals jullie boven in kunnen lezen, op de fiets.
Dat is wat men met deze spreuk wil zeggen:
De Wereld Ligt Aan Je Voeten....
Doe er wat mee.
Fijne woensdag...1 opmerking: