maandag 7 mei 2018

Een gezonde dag met een venijnig staartje.....

Hier nog een foto van de nachtvlinder....of hij kan bijten is de vraag....Nee hoor...hij voedt zich met de nectar van de nachtbloeiers.....Het was wel een prachtige vlinder.
Vandaag een lekkere gezonde maaltijd gemaakt, Provençaalse bonenschotel, zo lekker..
Normaal moet het in de oven omdat anders het vlees niet gaar is, nu heb ik Provençaalse worstjes gebruikt...die knip ik in stukjes en bak ze lekker aan met uien en een courgette voor de kleur, daarna de tomaten erbij, zout,peper en Provençaalse kruiden...tot slot de witte bonen { wel even gespoeld} het teentje knoflook niet vergeten hoor. Zo lekker,  en een gemakkelijke maaltijd.
Normaal ben ik tijdens het koken lekker buiten maar vandaag hadden we wederom een donderbui, dus waren we allemaal binnen....zie  hier de prinses, lekker arrogant...Het venijn zat hem in de staart van de dag, verder was het een heerlijke zonnige dag.
Doe ik nog wat nuttigs...
Nou kijk maar....
Ik ben kralen aan het haken, zo leuk om te doen. Mijn haakjuf zal wel trots op mij zijn....Ik zou deze vakantie pannenlappen haken maar het zijn kralen geworden. Ik moet er nog wel wat kralen bij haken voor de ketting de geschikte lengte heeft maar dat komt wel goed. Ghislaine als je dit leest, dank zij jouw uitleg over haken lukt het mij, dank je wel.

Nou heb ik geen spreuk maar wel wat anders....
Ik weet wel een antwoord op deze vraag.....het heeft met kamperen te maken..
Ik zou willen dat er geen druk- kranen meer op campings waren. Als je sop wilt maken voor de afwas moet je eerst wel 5 keer drukken voor het water warm wordt en daardoor stroomt er veel ongebruikt water weg...ik zie de besparing niet.....Gewone warm en koude draai kranen graag op campings. We zijn toch volwassen mensen.
Tot zover maar weer,
groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten