Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 3 februari 2018

Bij Oma, en toen werd Phlynn ziek....

Kleine Phlynnie komt om de week 2 nachtjes bij ons slapen, zijn mamma haalt hem dan om kwart over 7 's morgens weer op want dan gaat hij naar  gastouder Kim.
Deze week niet want Phlynnie had ook de griep. Verschillende keren werd hij 's nachts wakker, en hij voelde heel warm, en hij huilde heel zielig, en toch viel hij weer in slaap. Oma niet meteen, dat laat zich op bovenstaand plaatje wel zien...
Hier zaten we te wachten op z'n mamma, en omdat we toch allebei moe waren, ik van het nachtbraken en Phlynn omdat hij ziek is, zakten we samen heerlijk in slaap.
Dat is zo'n lekker gevoel, dat warme kindje op je schoot dat dan langzaam in slaap zakt......
Opa kon het niet laten om stiekem een foto te maken....
Zo hadden wij Phlynn zomaar 2 dagen en 2 nachten want naar de gastouder kon hij natuurlijk niet. Z'n mamma moest overdag slapen want 's nachts wachten de boeven weer op haar, dus was dit de beste oplossing.
Toch ook wel weer gezellig met dat kleine mannetje.
Onze andere kleinzoon Ischa was de dupe want die kon daardoor donderdag niet bij opa en oma, zo zie je maar het is nog een hele organisatie, op kleinkinderen passen.....

Wat was er nog meer......
Wel gisteravond nog heerlijk wezen eten bij vd Valk in Hoorn met mijn vriendinnen en hun mannen...Zelf je maaltijd in elkaar flansen, lekker kletsen en lachen, echt top was het weer.
Het concept van live cooking diner is echt een aanrader, en zo te zien zijn er al veel mensen die het weten.
Het was helemaal vol!
Deze foto is van vorig jaar, we zijn alleen iets grijzer geworden.

Hebben we natuurlijk nog de spreuk.....
Dit gebeurd mij heel vaak......Ik weet het dan ook al van te voren, zo raar.......

Goed, ik wens jullie een fijn weekend en denk aan je 
Glimlach.....Geen opmerkingen:

Een reactie posten