maandag 22 januari 2018

Nieuwe week, nieuwe kansen.....

Wat een heerlijke ZONdag hadden we gister. Dit konden we na afgelopen week wel even gebruiken. Wij zijn rond 12 uur naar Bergen vertrokken en hebben daar een heerlijke boswandeling gemaakt. Onze grote vriendin Silka, genoot! en ja, wij ook natuurlijk. 
Door dat heerlijke weer gister niet geborduurd, anders doe ik dat altijd wel een uurtje op zondag, gelukkig had ik zaterdagavond de lange rij afgemaakt. 
Ik ben met het rozentasje  bezig zoals ik al had verteld.
Het zijn wel 11 rijen van 164 kruisjes lang en dat aan 2 kanten, dus best wel wat te doen...
En ik ben ook aan de bovenkant begonnen met het 1e randje, dat komt dan mooi uit want als het randje klaar is kan ik aan de andere kant die 11 rijen weer borduren. Die rijen zijn geen telwerk dus dat kan je gewoon bij de tv doen. Loep erbij en lekker pikken.....
Hier zien jullie een stukje van het bovenste randje, wordt erg leuk, al zeg ik het zelf.
Vandaag kan ik ook nog wat borduren want wij krijgen hier in huis vandaag de "slimme meter"
Zal mij benieuwen hoe slim hij is, ik hoor tot nog toe alleen maar klachten.

Maar goed laat ik mij vasthouden aan de spreuk van vandaag.....
Gister had ik ook zo'n ervaring...
Thuis Restaurant Blaauw had gister de romige prei schotel van Binnenste Buiten op het menu en terwijl ik die aan het maken was belde mijn broer op. Die was weer terug van een duikvakantie en vroeg hoe het met ons ging.
Ik zei goed en nodigde hem meteen maar uit in ons Restaurant. Heerlijk gesmuld van het gerecht, lekker bij gekletst dus dat was mooi....Zo weet je het dus nooit van te voren.
Zie de spreuk....
Rest mij nog jullie een fijne maandag te wensen, met je glimlach in de aanslag....



1 opmerking: