donderdag 4 januari 2018

Donderdag zonder kleinkind......

Normaal hebben wij op donderdag onze Ischa bij ons. Het mannetje is er een paar dagen tussenuit samen met zus en grote broer en pappa en mamma natuurlijk. Lekker zwemmen, logeren in een huisje in het bos, wandelen in het bos, naar een speeltuin, alles veel leuker dan bij Opa en Oma.
Volgende week is hij weer present.
Maar dat betekent niet dat ik nu niets te doen heb....Het project van gister vordert gestaag, en ik vind dat het heel mooi wordt. Ik moet er nog wel wat om heen verzinnen maar dat komt ook goed.
Was net even bij de DEEN, en daar lag dit boekje......heerlijke recepten, niet moeilijk en lekker en goed voor de lijn. Er komen er 5, dus we houden het in de gaten....
Best wel handig, moet volgende week weer naar de diëtiste........niet dat ik gegroeid ben, maar een lekker recept daar doe ik wel wat voor....

De spreuk van vandaag is ook weer leuk...
Zo waar als maar kan...Alleen er zijn heel veel mensen die zichzelf niet zijn.
Ik zal er geen doekjes om winden, ik ben wie ik ben, recht door zee, dit is het, mooier kan ik het niet verpakken.
Soms vonden collega's dat best confronterend als ik gewoon zei wat ik ervan vond, ik ben gewoon altijd heel eerlijk, je weet wat je aan mij hebt, ik zal er nooit omheen draaien.
Goed dat was weer een wijze spreuk vandaag, hebben jullie hetzelfde.....

Ik groet weer met de sneeuwman en een glimlach....


2 opmerkingen:

  1. Eerlijkheid duurt het langst, dit was een spreuk van mijn moeder. Ik lieg niet gauw, maar eerlijk, een leugentje om bestwil, dat doe ik wel eens. Mijn lief is meer recht door zee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen