zondag 19 november 2017

Al 6 jaar Oma.....

Gister was ik al weer 6 jaar Oma. Waar blijft de tijd, 6 jaar geleden werd ik rond het middaguur gebeld met de mededeling dat ik Oma was geworden van een kleinzoon, genaamd Ilay.
Heb er bijna een week over moeten doen om aan z'n naam te wennen, hoe je het moest schrijven.... Dat snap ik nu helemaal niet want het is heel makkelijk, het waren de Omazenuwen denk ik.
Hij had een mooie kroon gekregen van z'n juf en in de klas natuurlijk z'n feestje gevierd. Partijtje had hij gelijk al op vrijdagmiddag en weet je wat ze hebben gedaan, echt zo leuk, ze gingen gourmetten. Nou dat vonden ze allemaal heel bijzonder.
Ilay is een jongetje die van eten houdt, hij kan de meest vreemde groentes zo opnoemen, aubergine en paprika en courgette zijn voor hem heel gewoon. Leuk is dat.
Misschien schuilt er wel een sterren kok in hem, tenslotte is sterrenkok  Ron Blaauw ook in de verte familie, dus je weet maar nooit.
Naast z'n Opa is hij het kado aan het uitpakken. Lego en playmobiel zijn favoriet dit jaar. Van ons had hij ook nog een boek over zoogdieren, want ook dat heeft z'n grote interesse.
Zus en broertje genieten ook van de kadootjes, en daarna aten we een heerlijk gebakje.
Tante Marloes en Phlynn waren ook van de partij, gezellig zo met z'n allen.
Gister gingen ze natuurlijk ook naar de stad want daar kwam een veel grotere kindervriend aan in de haven van Hoorn.
Hij is weer in het land, en bij ons met zwarte en bruine pieten.
Ik heb gister nog even mijn vriendinnen gesproken, we zouden met elkaar eten maar dat ging niet door, want ze liepen met z'n drieën met hun rug te kwakkelen.Ouderdom komt met gebreken.....
Ik wens jullie een gezellige  Zindag, maak er wat leuks van, ik heb genoeg ideeën, dus ik vermaak me wel.
Groetjes met een glimlach,
Marion.



3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met de verjaardag van oudste kleinzoon Ilay!
    Fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik ben alweer 6 jaar tante! Zo leuk! Het was gezellig gister. En Ilay had vast een geweldige dag zo met de intocht van sint er ook nog bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was heel leuk, dank jullie wel, Ilay is heel blij met zijn kado's. Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen