dinsdag 10 oktober 2017

Zondagavond was Andijkermeiden avond..........

Kijk daar zijn ze weer, de Andijkermeiden....
Zondagavond waren ze gezellig met hun mannen bij ons. Het zijn van die gezellige avondjes waar we alle drie naar uit kijken.
Een mooie bos gemengde bloemen, mijn favoriet, had Bert meegenomen. Hij stond voor de voordeur alsof hij Gaston was van de Postcode loterij....Wat doe je met het geld was de vraag....
Als ik wat win deel ik ook met jullie was mijn antwoord......Wij kunnen inmiddels alle drie wel een steuntje op het financiële vlak gebruiken. Maar zonder gekheid, het zal je toch gebeuren dat je zo'n gigantisch bedrag wint...
Net als bijv. de prijs van 30 jaar lang iedere maand € 10.000 .........Daar kan je leuke dingen mee doen.
Drie mooie potten met witte dopheide hadden ze ook nog mee, een leuke aanvulling in onze tuin, en in de herfst bloeit er dan toch nog wat.
Een woestijnroos in een weckpot, versierd met klosjes lint. Hoe leuk kan het zijn? Ria had dit meegenomen, en ik ben gek op bandjes, kantjes en lint. Echt zo leuk.
Schattige bandjes toch?
Maar goed het gaat niet om wat ze meenamen, het gaat om hun zelf. Al bijna 60 jaar zijn wij vriendinnen en de mannen kunnen het ook nog een leuk met elkaar vinden, dat is toch geweldig.
We lachen wat af met elkaar. Dus over ongeveer 6 weken zien wij elkaar weer, dan bij Ria, zo wisselen wij het af. Ik hoop nog vele jaren.
"Ben een beetje moe van het wandelen vanmorgen"......nou oké, rust maar even lekker uit, ik zal je niet storen......
Waar je hart naar uit gaat, daar moet je zijn. Waarheid als een koe, zeggen ze dan. Ik kan wel zeggen dat ik verschillende mensen om mij heen heb waar ik naar toe zou gaan, dat is een fijn gevoel.
Genoeg geklets weer, aan de slag maar weer, tot morgen.....
groetjes,

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk om al zo lang vriendinnen van elkaar te zijn.
    Fijne week

    BeantwoordenVerwijderen