maandag 11 september 2017

Camping "du Lac" in Roche de Rame....



Wat is kamperen toch leuk, gister nog weer een heerlijke ratatouille gemaakt op mijn inductie kookplaatje, lekker op de buiten keuken. We staan hier op een hele leuke camping aan een meer. Weetje hoe we hier terecht zijn gekomen? In het blad KCK van de ANWB staat iedere maand een artikel over mensen die op een camping staan ergens in Europa, maar dan wel op no. 14. Het artikel in juni ging over deze camping. Wij hadden toen al de plannen om in september deze kant uit te gaan en omdat de Tour de France ook hier in de buurt aan het fietsen was hebben wij 20 juli gekeken en zo de omgeving een beetje bekeken. Wat ik toen zag was niets bij wat ik nu al heb gezien.
Magnifiek en Fantastisch, zo mooi hier, echt een aanrader als je naar de Hoge Alpen wilt gaan.
De eigenaar van de camping was zeer verrast toen ik hem het fotokopietje overhandigde van het ANWB artikel. Het is natuurlijk voor hun ook leuke reclame.
Dit is een beeld van een bergwandelaar die uitkijkt over de hoge Alpen, en dit beeld is groot!!
Je ziet rechts mijn lief staan, zo kun je een beetje de verhouding zien. Wat een uitzicht heeft de beste man.

Gister zijn we naar de coll de Lautaret geweest, en zagen dit onderweg. WAAUW!! het heeft hier geregend en dat betekent in de bergen Sneeuw. Het was een prachtige rit om te rijden met heel veel mooie berg uitzichten.
Heb hier ook nog een spreuk voor jullie.......
Nooit blijven zoeken...loslaten....en dan vind je vele andere dingen.
Genoeg weer voor vandaag, hier op het terras nog fris, het was 4!!! graden dat ik wakker werd. Nu schijnt de zon al volop en wordt het weer een prachtige dag.

groetjes uit La Roche de la Rame....




3 opmerkingen: