Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 12 augustus 2017

Mamma heeft nachtdienst.....

Ik ben een beetje laat, maar dat had een reden...
De mamma van Phlynn werkt bij de politie en aangezien criminelen er geen rekening mee houden of het dag of nacht is, moet zij ook 's nachts werken. Het zou toch veel makkelijker zijn om allerlei criminele activiteiten tussen 8 en 5 te plegen...
Nou ja, alle gekheid op een stokje, Phlynn is dus het weekend bij ons. Normaal gaat hij dan overdag naar zijn gastouder adres maar zijn gastouder mamma is met vakantie. Vanmiddag komt zijn eigen mamma, na haar nachtrust, die ze dus overdag neemt, bij ons eten en dan ziet ze haar kleine mannetje toch nog even.
Ja, daar denk je zomaar niet bij na, maar als je 's nachts hebt gewerkt moet je overdag slapen en kan je dus niet een baby over de vloer hebben, gelukkig zijn daar oplossingen voor.
Ik heb zelfs iemand gekend die werkte als stewardess op Schiphol en die had 3 kindertjes...Als ze trans-Atlantische vluchten had bleven die 3 kindertjes soms wel een week, dag en nacht, bij de opvang, dus dat was de oplossing.
Kijk hier zit hij al weer lekker in de box na z'n bed, brood en bad.
Het is wel een gezellige ventje, hij wordt wakker met een big smile op z'n gezicht, echt leuk.

De spreuk van vandaag...
Dus zo zit dat.....ik dacht..........

Gezellige zaterdag, helaas werkt het weer niet mee, wel jammer voor de Hoornse kermis, die gaat vandaag voor 10 dagen van start....
Wie daar nog nooit geweest is, het is een aanrader......Een hele grote kermis midden in de stad.
groetjes,


1 opmerking:

  1. Ah lieve foto's. En die muggen vinden jou echt een Superlekker ding! Papa ook.

    BeantwoordenVerwijderen