Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 1 augustus 2017

maandag 1 augustus 42 jaar geleden.....................Vandaag 42 jaar geleden had ik mijn eerste date met mijn lief....Via Tinder of een andere datingsite, welnee gewoon op mijn werk. Ik werkte bij Geerling&Winkelaar in Hoorn en daar werkte ook mijn lief. Ik was de baas over de kassa en de telefoon en hij over het magazijn met Ford onderdelen. Hij liep dus letterlijk de hele dag achter mij langs. Het was een hele gezellige tijd, want mijn lief kletste graag met iedereen, ook met mij. Ik werkte eigenlijk op die plek alleen met mannen, automonteurs en magazijnbedienden, administratieve krachten en de cliënten die er kwamen waren garage houders uit de omgeving.
Wij hadden toen een collega die was DJ, stel je er niet te veel van voor het was lang geen Hardwell of zo, maar goed hij mocht optreden in Medemblik tijdens de kermis bij cafe Piet de Pad {die naam al}
Dus een groepje colleg's ging er heen, mijn lief ook, en toen vroeg hij of ik ook zin had om mee te gaan. Jaaaaa, dat wilde ik wel{heel graag} Nou dan haal ik je wel op, en zo is het gekomen dat wij 42 jaar geleden verkering kregen met elkaar.
9 maanden later op 7 april 1976 zijn we getrouwd, want we hadden een woning, en weet je waar dat huis stond? Boven de Ford garage van Geerling&Winkelaar. 
Mijn lief heeft het eerst thuis toen stil gehouden, en hij vertelde dat hij met een collega uit was geweest.{slim hé, hij loog geen woord}
Dit was het romantische gedeelte, nu de orde van de dag....
de spreuk:
Zit wel wat in toch? We oordelen met z'n allen altijd heel snel en toch weten we vaak niet hoe het echt zit. Mmmmmmmm misschien af en toe eerst nadenken.
Kreeg ook nog een mooi kadootje van mijn dochter voor het oppassen. Nou is dat helemaal niet nodig, maar het is wel leuk....
Het is een fles in de vorm van een vis, zo apart en de kleur vind ik erg mooi. Dank je wel Marieke, heel blij mee.
Fijne dinsdag...
groetjes,


4 opmerkingen:

 1. wat leuk! Fijne dag vandaag samen, vast een romantisch dinertje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd hoor !
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, leuk om er aan terug te denken!
  Sweet memories ;-)

  BeantwoordenVerwijderen