Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 4 juli 2017

Vandaag 61 jaar geleden.....

Vandaag 61 jaar geleden werden mijn lieve ouders pappa en mamma. Ik was hun eerste baby en dat ben ik gebleven tot ik 8 jaar oud was, toen kreeg ik {eindelijk} nog een broer{tje}.
Ik heb geen problemen met mijn leeftijd, vindt het zelfs fijn om nu wat ouder te zijn en te kunnen genieten van hele andere dingen, het MOET allemaal niet meer zo nodig, dat is een fijn gevoel.
Dit vind ik zelf een heel schattig plaatje, ik kijk in de verte, misschien droom ik al over wat er komen gaat in mijn leven, je weet het niet.
Het is qua invulling tot nog toe prima gegaan met mijn leven.
Ik herinner mij heel veel dingen van vroeger, vanaf mijn 2e jaar ongeveer, en nu hoorde ik laatst dat dat wel bijzonder was, voor mij niet natuurlijk, het is gewoon zo.
Maar dit weet ik niet hoor, toen was ik te klein.
Ik maak er een leuke dag van, niet te druk natuurlijk want dat kan niet, maar wel even lekker koffie drinken met de meiden, een paar kleinkinderen, want er is er een naar school, en mijn lieve broer.
Geniet ook van deze dag, hij is bijzonder, weten jullie waarom....
Het is ook Independence Day, en daar heb ik ook wel wat van, als je begrijpt wat ik bedoel.
Groetjes,


1 opmerking: