Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 5 juli 2017

Ik had een hele leuke dag...........

Mijn dag begon goed, moest nog even wat kleine boodschapjes halen bij DEEN en daar stonden lavendelplanten op mij te wachten. Ik dacht ik ben vandaag jarig, jullie gaan met mij mee.
En kijk hoe mooi ze zijn, echte grote lavendelstruiken en na de bloei mogen ze in onze tuin verder groeien, goeie optie toch??
Ik ben wel fan van deze plant, ze ruiken zo intens....Wij zijn vorig jaar eind juni in de Provence geweest en dan bloeit al hier en daar de lavendel en dan ruikt de hele omgeving ernaar, echt heerlijk.
Maar goed ik kreeg natuurlijk koffie visite, ik was jarig.
Marloes en kleine Phlynn waren al op tijd want haar auto moest even naar de garage dus pappa schoot haar te hulp, tegelijk hadden ze heerlijke tompoucen gehaald bij Bakker Besseling in Zwaag. Echt die heeft de lekkerste tompoucen van heel West-Friesland. Als je ze ook zo graag eet, probeer ze daar maar eens, echt zo lekker.
Van Marloes en Phlynn kreeg ik alvast dit kado...
Ja, de allernieuwste, ik ben fan van haar, zulke heerlijke gruwelijke moorden als die vrouw op papier weet te zetten, heerlijk om te lezen.
{ Wat zal er in haar hoofd omgaan denk ik wel eens als ik aan het lezen ben, hoe verzin je zulke moorden???? }
Marloes deed ook nog mee met het kado van Marieke en de kinderen en mijn lief....
Ik heb alleen een plaatje want het was nog niet klaar...
Maar wat in een goed vat zit........... Dat geld ook voor het kado van mijn lieve broertje, hij had het helaas nog niet ontvangen, we wachten in spanning af.....
Mooi sieraad, een ketting met een verwisselbaar plaatje, kan ook een gekleurd plaatje zijn. Heel blij mee.
Een boekenbon van Frits en Elly, altijd goed, want ik wil nog een boek kopen van Nicola Yoon, Everything,Everything, 17 augustus gaat de film over dat boek in première.
Van Cees en Anneke het patroon van deze kippenquilt. Ik heb hem met de regiodag af gezien, want Aljona uit Schagen had deze hangen en ze had deze ook gemaakt, echt ik als kippen fan was meteen enthousiast. En dan krijg je dit zomaar voor je verjaardag, heel blij mee.
En natuurlijk ook nog post, met wel weer een hele bijzondere kaart...
Patchie vriendin Greet heeft deze gemaakt. Zij weet mij ieder jaar weer te verrassen met een bijzondere zelfgemaakte kaart.
Dank je Greet, iedereen vond hem heel mooi.
Maar er kwam nog wat...
Mijn lief had een tafeltje gereserveerd voor 2, hoe romantisch bij De Oude Veiling in Zwaag.
Heerlijk gegeten, kan niet anders zeggen.
Dit was mijn 61e verjaardag, ben blij dat ik het geworden ben, het was een leuke dag.
Ik had ook nog heel veel felicitaties op facebook en de whats app, ben echt niet vergeten.
THANX allemaal...
groetjes,

2 opmerkingen:

  1. O wat een heerlijk en leuk en romantisch einde van de dag! ! Lieve pappie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dag en mooie cadeaus.

    BeantwoordenVerwijderen