Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 10 juni 2017

Joep heeft fans.......

Kijk Joep, genieten van de vakantie. Hij heeft het prima naar z'n zin, en aandacht krijgt ie, niet te kort.
Vanmorgen liep er om half 8!! al een mevrouw naar Joepie te roepen. Ze had hem al eerder buiten zien lopen en ze dacht dat ik dat niet wist. Ik had 
hem zelf om 6 uur naar buiten gedaan, dus ik wist wel dat hij buiten liep. Dat vind Joep ook lekker, dan zijn er nog bijna geen mensen wakker, dus kan hij lekker even over de camping banjeren.
Hij houdt alles nauwkeurig in de gaten, wie er komt en wie er gaat, geruststellende gedachte....
Hij heeft een fan in Engeland, die mevrouw heeft een aantal foto's van hem gemaakt, een fan in Limburg, een fan in Duitsland, Ulla, ze miste haar eigen kat zo erg dat ze troost zocht bij Joep. En Joep......nou die vond het prima. Terwijl ik dit stukje schrijf komt er een buurvrouw naar mij toe om te vertellen dat Joep hhel ver op de camping loopt, ze is bang dat hij de weg kwijt raakt. Nog geen 5 minuten later komt Joep dood gemoedereerd aanlopen, hij weet immers de weg....
Vandaag hadden we een heerlijke dag, dus konden we BBQen, dat doen wij met de grillpan op een inductieplaatje, heel simpel en niet gevaarlijk.
Kijk manlief mooi bezig....
Ze waren heerlijk, een knoflooksausje maakte het helemaal af. Maar ik had ook nog een salade caprese gemaakt....
tomaten in plakken, mozzarella gescheurd, basilicumblaadjes gescheurd, dit alles in een kom en dan overgieten met een mengsel van olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper, en uitgeperste teentjes knoflook. Dit alles zeker een uur laten trekken en dan {vr}eet je je vingers erbij op, echt zo lekker en vooral met warm weer.
Ook nog heerlijk gezwommen vandaag en het water wordt door de zon verwarmd en had vanmiddag een temperatuur van 26!!!graden, dus zeer aangenaam.
De salade komt niet zo uit de verf want het zit in een rode schaal, sorry, was wel heel lekker........


Nog een ornamentje  tot slot, dit zat op een poort van een hek bij een begraafplaats...
Maar zo met die blauwe lucht erachter vond ik het wel mooi.
Vannacht kunnen we slapen met de ramen open want het is nu 20 graden.....
morgen weer een mooie dag,
groetjes,
2 opmerkingen:

  1. Die leuke Joepie, oma moest hem eens zien daar, wat zou ze dat leuk hebben gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joep moet maar een eigen website voor al zijn fans haha. Het is ook best bijzonder natuurlijk zo'n kat los op de camping.

    BeantwoordenVerwijderen