Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 11 april 2017

Tanken?? Ja, geen diesel maar wijn......

Dit is een wijnhuis in Cavaillon, daar verkopen ze o.a. heerlijke Mont Ventoux wijn. Die gingen we halen, helaas hij was op!!! We hebben iets anders gekozen, en die is ook heel lekker, dus we hebben evengoed een lekker wijntje. Maar dat zegt wel wat dat die wijn op is, het moet nog pasen worden....
Mijn lief met de jerrycans, thuis bottelen we dan de wijn weer in flessen. We hebben een kurkemachine dus we redden ons prima, en het is ook leuk om te doen.
Even uitzoeken welke we dan zullen nemen. zie je de slangen hangen, het is echt net een tankstation maar dan van wijn.
Ze verkopen natuurlijk ook aanverwante artikelen, openers, kurken, grote en kleine flessen gevuld en ongevuld, kartonnen pakken met zakken wijn, en ook glazen. In dit glas past een fles van 750ml. wijn.
Je kan er ook je handen in wassen, het is natuurlijk een promotie artikel.Mooi om een keer te zien.
Hier allemaal tapenades en mosterd. Ja, van mosterd hebben ze hier ook veel varianten, leuk om te zien.
Fijne dinsdag,
groetjes,Geen opmerkingen:

Een reactie posten