Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 16 april 2017

Pasen....


Kijk wat ik vanmorgen kreeg....Een paaskipje/eitje van een hele aardige Belgische mede kampeerster. Ze heeft hier een volkswagenbus zitten haken, Echt heel leuk werd ie. Vandaag gaan ze weer naar België, de kinderen moeten dinsdag weer naar school. 

Ook nog lekkere Franse dingen gekocht....
Gister ook nog even mijn favoriete snoep gekocht. Iedereen die mij kent weet dat ik niet van zoetigheid hou, maar Madeleines en Galettes die vind ik heerlijk. Dus die heb ik even gehaald. Voor mijn dochters neem ik ook altijd een zak Madeleines mee, komt goed hoor, ik ga ze voor jullie meebrengen.
Ik neem er af en toe een, dan blijft het een traktatie.
Gister nog een mooie rit gereden naar Apt, het waait hier namelijk nogal hard, wederom Mistral. Niet leuk maar regen is veel erger. Bij jullie in Nederland is het ook niet zo best hoorde ik op de radio.
Die route van gister gaan we nog een stukje overdoen, want we kwamen door een heel leuk plaatsje, genaamd Bonnieux. Daar wil ik nog wat foto's maken, dus daar gaan we nog even stoppen. 
Hier nog een plaatje van een oude deur....
Ze blijven mijn favoriete foto object...
Fijne fete de paque, oftewel gezellige paasdag,
groetjes,


1 opmerking:

  1. Wat een schattig kipje! Dus er was nog een crea bea. Leuk en lief. En madeleines zijn heerlijk, dank je, we kijken ernaar uit! Die foto van doe groene deur wil ik ook graag van je mam, is helemaal mijn kleur, ga ik inlijsten en ophangen!

    BeantwoordenVerwijderen