Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 3 april 2017

Maandag in de ZON.......

Zaterdag kwamen wij hier in Lagnes aan in de stromende regen!!!!! Maar goed we gingen evengoed ons rijdende huis op z'n plek zetten {dachten we} Helaas het neuswiel groef zich in, de mover stopte ermee en onze auto stond ook vast in de blubber.....Echt nog nooit mee gemaakt in de Provence, maar zo zie je maar weer dat klimaat verandering vele mogelijkheden biedt.
Uiteindelijk kwam alles redelijk goed, alleen we staan een beetje anders dan dat we wilden, geeft niks, de zon schijnt dus is alles weer vergeten.

De irissen bloeien hier volop, de kersenbloesem is al uitgebloeid!!! en de appel en perenbloesem is er nog net, ook al op z,n retour. Het is hier al enkele weken volop zomer, en de verwachting is goed voor de komende tijd.
Weet je wie hier ook zo geniet, onze Joep, de kampeerkat....
Zonnebaden, heerlijk vindt hij dat, en hij had nog een uitspatting......kijk maar...
Ja hoor, lekker even in een boom geklommen, vakantiegevoel zeg maar.
Hij is ook nog even zoek geweest op de camping van Arlon. Normaal gaat Joep om 6 uur 's morgens naar buiten en dan kunnen wij om 9 uur weer verder reizen, want dan kan Joep in de kattenmand.
In Arlon was het zo leuk dat we hem pas tegen 11 uur!!!terug vonden. Die dag zijn we naar Beaune gereden, dat was ver genoeg. Wat een barrel toch, zo af en toe.
Vandaag gaan we lekker genieten van het zonnetje, ik kan zo de korte broek wel aantrekken denk ik.
Jullie ook een fijne dag,
groetjes,

2 opmerkingen: