Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 14 april 2017

Een ander mooi plaatsje, Gordes....

Hier zie je achter mij het plaatsje Gordes liggen, op de top van de berg. Vanaf de overkant kun je dan mooi een foto maken, aan alles is gedacht. Ook dit plaatsje is een Beau Village, en in de zomer heeeeel druk, nu niet, gewoon gezellig druk.
Onze route kwam ook nog langs een wijnhuis, Domaine de Peyres. Daar is een Gite, soort bed en breakfast, en er is kunst, kijk maar...
Een heel oud vrachtwagentje, merk niet te vinden en een inmens groot flessenrek, vol met lege wijnflessen. Ik heb er thuis ook een in het klein, maar deze is speciaal gemaakt, en met al die flessen schittert het in de zon.
Maar er was nog wat...
Een globe gevuld met koffers en aan de buitenkant zijn de continenten goed aan gegeven, en waarmee denk je....
Kijk maar...
Bestek!!! Leuk gedaan toch?
De dag begon al weer gezellig met onze boef Silka...
Je kan hier leuk langs een paralelweggetje lopen en dan mag ze los, mmmmmmm
Vandaag had ze dus weer zo'n  Ik Kom Niet  moment. 
Een nordicwalker zou haar wel even vangen, dit was een Nederlander, nou het is hem niet gelukt.
Toen kwamen er 2 Franse vissers aan, vooral die pakken en die hengels, dat was een feest voor Silka. Ook zij probeerden haar te vangen, te roepen, van alles en nog wat.
Ik ben maar op een muurtje gaan zitten in afwachting van mijn lief. Ik denk die komt wel als ik zo lang weg blijf, en inderdaad die kwam en Silka loopt zo op hem af en toen hadden we haar weer te pakken, 3 KWARTIER later.
Het is iets wat bij deze hond hoort, denk ik, ik leg mij er maar bij neer, boos worden helpt niet.
Goed een fijne dag, groetjes,


1 opmerking:

  1. Supermooi waar jullie allemaal naartoe gaan zeg. En die stoute hond, het is toch erg hè

    BeantwoordenVerwijderen