Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 13 maart 2017

Alweer Maandag......

Het is alweer maandag, wat gaan de dagen soms toch snel, of heb ik het druk? Nou nee, ik heb wel wat drukte maar die maak ik zelf, dus....
Gister nog bovenstaand borduurtje gemaakt, vond ik in mijn bewaarmap. Echt zo'n lente borduurtje.
Het is een cadeautje, dus verder geef ik geen uitleg want dan weet degene gelijk hoe of wat.

Maar even heel wat anders,
Ik maak me toch wel wat zorgen omtrent onze verkiezingsstrijd nu we een soort ruzie hebben met Turkije. Ik ben bang dat een verkeerde partij daar heel goed garen mee spint, willen wij dat echt met z'n allen? Ik dacht van niet, maar donderdag weten we dat zeker. Ik hoop echt dat iedereen toch goed nadenkt voor hij of zij z'n stem uitbrengt, en ook nadenkt over de gevolgen van die stem.
We hebben het nu gezien in Engeland en in Amerika wat de gevolgen kunnen zijn van een STEM. Beide genoemde landen zijn zeker niet blij met de uitkomst, maar het volk heeft dit beslist.
Mensen, alsjeblieft, STEM WIJS.

Vandaag gaan wij voorbereidingen treffen voor ons aan te leggen terras. Neef John komt ons woensdag helpen, dus wij, mijn lief en ik doen het voor te bereiden werk. Hoef ik niet naar de sportschool, want ik moet stenen dragen, zand scheppen, en stenen weer uit de kruiwagen halen, kortom lekker bezig in de buitenlucht.
Voor jullie ook een goede maandag, vanavond is de kop alweer van de week af, 
groetjes,


2 opmerkingen: