Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 15 februari 2017

We hadden een logee[tje]......

Vanmorgen om half 8 had ik de arm der wet al in huis. Nee, geen strafbare feiten gepleegd maar Phlynn sliep bij ons. Zijn mamma moest weer voor het eerst in de nachtdienst. Dat was wel even een dingetje, dus hij mocht bij ons. Wat een zoet mannetje.....
Als hij maar op tijd z'n fles krijgt en een schone luier, en dan even lekker knuffelen, dan gaat het prima met Phlynn. Hij heeft de hele nacht lekker geslapen en z'n mamma mocht hem vanmorgen wakker maken. Nu is hij bij de opvang want nu moet z'n mamma slapen, vannacht komt hij nog een nachtje bij ons, gezellig.
Gelukkig hebben we wel een goede oppashulp in huis.....
Silka vindt de kleinkinderen geweldig. Ze is heel dol op Ilyssa, maar deze kleine man heeft ook haar hart gestolen.
Gisteravond piepte Phlynn even want z'n fles duurde hem iets te lang, nou dan is Silka zo van de partij, koppie scheef en naar ons kijken, zo van doe er iets aan, het huilt!
Leuk als kinderen met dieren opgroeien....
Het wordt een prachtige dag, geniet ervan...
groetjes,2 opmerkingen:

  1. Goh, wat een schatje, wat leuk he. Wij passen ook op, altijd op de maandag bij hen thuis. Was altijd ook een quiltdagje maar daar kom ik nu haast niet meer aan toe. De jongste is daar nu 10 maanden. Blijft leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig mam, Phlynn is heel zoet altijd bij de oppas ;)

    BeantwoordenVerwijderen