Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

dinsdag 28 februari 2017

Lente??? Volgens mij Herfst.......

Ja, hier in huis is het al wel lente, de narcisjes bloeien er vrolijk op los. Ook die ik vorige week van Linda had gekregen. Schattige kleine narcisjes, die vind ik zo leuk, net als sneeuwklokjes, maar als je die binnenhaalt zijn ze zo weg, dus dat doe ik maar 1 keer, om te genieten.
We hadden het gister over een borduurtje van een lammetje en ineens bedacht ik dat ik ooit een patroon van Atelier Bep van een schaapje heb gemaakt, met een dekje erop dat je aan 2 kanten kunt laten zien....
Winterkleed
Zomerkleed
Ik weet nog wel dat het leuk was om te maken, heb er verschillende gemaakt, maar bij de kop van het schaap was het wel een beetje gedoe voor je dat goed had.
Hangt evengoed al jaren hier mooi te zijn.
Ik ga straks even het een en ander in huis doen, en dan bedoel ik schoonmaakwerk, moet ook gebeuren en daarna ga ik heerlijk handwerken. 
Moet de vakjes van de letterbak nog opmeten, patronen zoeken van letters, en nog een geboortelap patroon in elkaar flansen voor Phlynn.
De letterpatronen dat is geen probleem want ik heb heel veel Franse borduurbladen en daar ook veel ABC patronen in....
Jammer dat ik eerst nog moet schoonmaken........
Goed ik wens jullie ook zo'n gezellige dag, het is wel koud buiten, maar je weet het niemand is een binnenmens en als je even buiten bent geweest voel je jezelf meteen wat beter, of is dit reclametekst.....

Dank zij Silka, en mijn andere honden hiervoor, ben ik echt wel een buitenmens.

Groetjes,

1 opmerking:

  1. Ik ben ook nog steeds heel blij met mijn schaapje! Al is zijn dek wel zoekgeraakt tijdens de verhuizing. Maar dat geeft niet, hij blijft leuk.

    BeantwoordenVerwijderen