Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 20 februari 2017

Het een en ander van de Maandag..........
Ik voel mij vandaag niet zo heppie de peppie. Zie je die emmer achter mij, nou ik had gespuugd, want het draaide wat in mijn lijf en dat moest het vrouwtje vanmorgen natuurlijk opruimen. Soms eet ik het zelf op maar nee, vandaag ben ik te ziek.
 Ben wel evengoed naar het park geweest en heb ook wel lekker even gerend en kapper Ben ook nog even aangevallen, maar ik was blij dat we weer thuis waren. Ik hoef vandaag denk ik helemaal niets........
Bij de Lidl, 1 potje baby narcissen €0,79, dus 2 gekocht en leuk in de oude juskom geplant. 
Het voorjaar alvast naar binnen gehaald. Na de bloei gaan de bolletjes in de tuin, heb ik al vaker gedaan en ieder jaar hebben wij er meer, leuk toch...
Gister aan dit plaatje geborduurd, wordt een kadootje voor een lieve vriendin. Als het af is moet ik het nog in de thee en de koffie leggen en daarna op een lage temperatuur in de oven drogen. 
Ik bedoel het is maar goed dat ik van koken hou anders komt dit proces niet goed, we gaan het zien....
Na al dat gebadder in thee en koffie en het braden in de oven, zal het er zo uit moeten zien, lijkt me wel gaaf. Het oogt heel oud....
Vandaag Maandag, het begin van een nieuwe week met uiteraard nieuwe kansen, ik zou zeggen benut ze ten volle, want deze dag komt maar 1 keer.
Groetjes,2 opmerkingen:

  1. Mooi cadeautje ga je maken, ben benieuwd naar het resultaat straks.
    Liefs van Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah arme Silka (en arme jij alles opruimen). Hopelijk is ze snel weer beter. Wat een spannend borduurproject! Wordt vast leuk.

    BeantwoordenVerwijderen