Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 9 februari 2017

Geboortelap no. 3 is ook klaar................

Geboortelap van Ischa is nu ook voorzien van een quiltrandje. Ik heb ze nu alle drie af. We kunnen weer een werkje wegstrepen.
Vond nog restje van de quilt van zijn grote broer en daar staan auto's en trekkers op, dus dat kwam mooi uit. Het zijn natuurlijk maar stroken die je er aanzet, maar het resultaat is leuk geworden, lekker kleurig.
De achterkant heb ik  nog met een overgebleven blok versierd en ik kon er een tunneltje van maken. Deze lap is iets breder dan die andere dus hij moet op een stokje hangen, maakt niet uit, tunneltje is zo gemaakt.
Nu kan dochterlief de slaapkamers van de jongelui versieren.
Straks hebben we de oppas op alleen onze kleindochter, want Ischa blijft nog even thuis vanwege zijn ziekte. Het gaat trouwens goed met hem, hij is al weer wat gegroeid, dus dat zijn goeie tekens. De kleine man was heel erg afgevallen, en dan benoem ik het nog zuinig.
Ik ben wel blij dat ze nu weten wat het is en dat het dieet aanslaat.
Kijk dit is onze Ilyssa, die wil niet op de foto, maar oma deed het toch....
Straks gaat ze zich weer de hele dag vermaken met Silka, onze hond.
Dit plaatje zien we geregeld als zij er is. Vanavond kunnen we Silka opvegen, die is doodmoe, komt de hele dag niet aan slapen toe, ha ha....
Ik wens jullie ook een gezellige donderdag,
groetjes,


1 opmerking: