zaterdag 21 januari 2017

Live cooking bij de Toekan.................

Kijk ons gezellig zitten, met een glaasje prosecco van het huis. Nou dat huis dat hadden jullie al wel begrepen, vd Valk in Hoorn, daar deden wij Live Cooking. 
Dat is zo leuk om te doen, je kan echt van alles proeven. Ja, ik noem het proeven, want er is zoveel wat ik lekker vindt, dus ik neem van alles een klein beetje.
Je kunt kiezen uit allerlei voorgerechtjes, salades, met of zonder vis, soep, paté, echt zoveel te kiezen....













Hierboven wat foto's van hoe dat eruit ziet, hier kon je alles zelf samenstellen, en dan waren er ook nog kok's die voor jou vlees of vis  stonden te bereiden.
Biefstuk, varkenshaas, kipfilet, saté, gebakken scholfilet, kibbeling, echt van alles. Het ziet er ook nog eens mooi uit en overal staat bij geschreven of vlees of vis is.

Weet je wat ook leuk is, onze mannen kunnen het ook goed met elkaar vinden, kijk ze hier zitten, lekker te smikkelen.


En op een gegeven moment was daar een sirene en trom geroffel, en wat denk je ...
Met veel vuurwerk en rook werd de toetjesbar geopend.
Wat een lekkers stond daar voor de gasten klaar. Er was ook een chocoladefontein, echt zo leuk.
Het was denk ik wel gevaarlijk aangezien de kok's een bouwhelm dragen, mmmmmmmm
of het is show.....
Er was ook een ouderwetse ijskar, mocht je zelf je ijsje maken, met wel 8 smaken.
De serveerster zei aan het begin dat je jezelf tonnetje rond kon eten, nou dat kan inderdaad, heb ik niet gedaan, als ik weer ga neem ik andere hapjes.
Wij hadden het leuk, gezellig en  we hebben lekker gelachen om van alles en nog wat, en zo hoort het ook.
Volgend jaar worden we 61, nou dan gaan we weer, want het is ook nog eens betaalbaar voor de pensionado.
Meiden het was gezellig!



Gezellige zaterdag,
groetjes,











1 opmerking:

  1. Leuk mam! Ziet er gezellig uit. En het lijkt ook niet zo druk, dat is fijn. Het is ook heerlijk daar. Goed gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen