Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 5 december 2016

Op bezoek bij Ischa in het AMC..............

Kijk hier is onze kleine man, hij lag even lekker bij opa. Hij had een klein beetje verhoging maar wij hadden een goed genoegen in hem. Hij ligt in z'n rompertje omdat het in de kamer erg warm is. 
Daarbuiten is van alles te zien. Hij is nog te klein om AJAX fan te zijn, maar als je dat wel bent zou je in deze kamer wel willen liggen. Het uitzicht is geweldig. Kijk maar.........
Zie je daar de Arena, mooi hè? 
Nog even met opa dollen en toen gingen wij weer naar huis. Ischa ging lekker even slapen, want dat is goed voor zieke kindertjes.
 Als het goed is mag hij vandaag naar huis, en daar komt vanavond natuurlijk de Sint.
Het is trouwens een dorp op zich, dat AMC ziekenhuis. Er is ook van alles, winkels, de bank, speelkamers voor grote en kleine kinderen, school, theater, mensen komen langs met dieren, ja, echt waar, kindertjes kunnen zich hier wel vermaken. Ze doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, voor zover het kan.
Ze hebben ook allemaal tv. Voor de allerkleinsten constant leuke tekenfilms.
Maar ..............
Ik heb het gezien, en hoop er nooit meer te komen, zieke kindertjes, nee dat is niet fijn.
Fijne Sinterklaasavond,
groetjes,




1 opmerking: