Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 12 december 2016

Een facebook account............

Kijk, hier is onze jongste kleinzoon, Phlynn, 9 weken oud!?! Wat gaat de tijd snel. Zijn mamma moest mij helpen om een facebook account te maken. Ja, ik ben een echte digibeet, ik geef het direct toe.
Een blog, ja dat is easy-peacy, maar facebook....
Ik wilde graag lid worden van een quiltgroep en daarvoor had je een facebook account nodig. Het is gelukt, jullie kunnen mij daar nu ook vinden.
Je ziet het wel, Hollands welvaren, buikje vol en lekker tevreden. Later ging hij ook nog lachen, maar om dat op de foto te krijgen, nee dat valt niet mee.
Gister dus geen sneeuwmannen gemaakt, dat doe ik vandaag wel weer. Eerst een rondje door het huis, de wasmachine draait al, en dan mag ik naar mijn atelier.
Dit is een gouwe ouwe, maar blijft leuk. Bij dat quiltgroepje via facebook ga ik ook een sneeuwpop maken. De aanstichtster van dit groepje is zelf dol op sneeuwkerels, zo zegt ze dat. Ze heeft zelfs gordijnen gemaakt met sneeuwpoppen erop, zo leuk.
Nou geniet van de maandag, nog 2 weken dan is het kerst geweest.
groetjes,
2 opmerkingen:

  1. Schattie Phlynn, ik ben zo verliefd op hem!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha Ik ben ook stapelverliefd Marieke. 9 weken oud en nu al een charmeur haha

    BeantwoordenVerwijderen