Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 1 december 2016

1 december, de adventskalender..............

Vandaag mag hij weer hangen, de adventskalender. Ik heb deze alweer jaren terug gemaakt en zoals ik al schreef, ga ik een nieuwe maken. Deze gooi ik niet weg hoor, maar hang ik ergens anders op.
In de nieuwe kalender zitten ook zakjes en daar heb ik vandaag iets voor gekocht.
Schattige poppetjes, die moeten straks in die zakjes zitten met het snoetje eruit.
Uiteraard gekocht bij mijn favoriete winkel, de ACTION. De Action dat is toch echt een wereldwinkel, daar vind je echt van alles voor een leuke prijs, 2 poppetjes voor 75!! cent. 
En zoveel kerstspullen, en mooie lantaarns, design winkels zijn vast jaloers op de Action, die verkopen veel meer lantaarns dan hun. Weet je waarom?
Ze zijn niet duur en ogen design. Ga maar gauw kijken.
Lieve snoetjes hebben ze, vind ik. 
Verder kan ik jullie vertellen dat mijn kleinzoon succesvol is geopereerd en dat het naar omstandigheden goed met hem gaat.
Hij moet waarschijnlijk wel tot 5 december in het ziekenhuis blijven. Maar goed, later weet hij hier niets meer van, en dat is de bedoeling.
Vandaag heb ik dus de oppas alleen op mijn kleindochter, dus dat is gezellig.
Ik wens jullie een fijne donderdag,
groetjes,1 opmerking:

  1. Dank voor jullie mooie verjaardag kaart, was een drukke gezellige dag. Met zere beentjes naar boven, maar dat was te verwachten. Maar heftig met jullie kleinzoon, gelukkig achter de rug.Annemarie staat op springen. Morgen mee naar gynaecoloog. Dan plannen ze keizersnede. Ook weer heftig. Geluk met alle december gezelligheid en prachtig al je creativiteit.Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen