Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 27 november 2016

Wij gaan naar het Pietendorp..............

Vandaag gaan wij, Opa en Oma, met oudste dochter en haar twee oudste kinderen naar Enkhuizen, naar het Pietendorp.
De tickets zijn al gekocht, heel makkelijk via het internet. Mocht je dit ook eens willen, hou dan in oktober de site van het Zuiderzee museum in de gaten, want de verkoop begint al in oktober.
Het is in het buitenmuseum van het Zuiderzee museum. Vorige week was het de 1e dag, en in de krant stond dat het ondanks het slechte weer heel leuk en geslaagd was. Zal mij benieuwen, hoe die twee van ons reageren. Ze hadden een kaart van Sinterklaas gekregen waarin stond dat ze met hun opa en oma mochten komen.
Ze zijn 5 en 3 jaar oud, dus ik denk dat het wel leuk wordt.
Dit plaatje is voor Gerie, want die is jarig vandaag. Het is trouwe bloglezeres.
Gerie van harte met je verjaardag en nog vele jaren. De kaart is onderweg maar de tegenwoordige bezorging kan het nog wel enige dagen duren voor je hem krijgt.
Mooi hè, deze deurklopper, hou jij ook van.
*****
En hier heb ik nog een plaatje van een schattig knuffel"beertje". 
Onze Phlynn, vandaag al weer 7! weken oud.

Wel geniet van de zondag,
groetjes,2 opmerkingen:

  1. En was het leuk in het pietendorp? Gelukkig was het lekker weer vandaag. En schattig knuffelbeertje inderdaad ja haha xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank jullie wel lieve Blaauwtjes!Leuk als mensen net dat ene gebaar maken. Was drukke maar gezellige dag. Ook nog gezongen voor me. Wat een mooi kerstmannetje daar op het sprei. Zie toch ook Marloes er in. Heel veel plezier met alle mooie dingen en voorbereidingen en voor het kloppertje,

    BeantwoordenVerwijderen