Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 17 november 2016

Mijn oudste en mijn jongste kleinzoon............

Hier onze oudste kleinzoon, hij wordt vrijdag 5jaar, op skiles! Lekker stoer ventje, hij durft best veel. Hij heeft zeker aanleg voor skiën. Hij mag 5 lessen volgen in HHWaard op een borstelbaan, want zijn mamma wil met hem een lang weekend gaan skiën, en dan is het handig als hij een beetje weet wat het is.
Opa was afgelopen les mee om te kijken en die vond ook dat Ilay talent had, leuk toch?


Hier onze jongste kleinzoon, Phlynn. Zondag was hij al weer 5 weken oud. Ik mocht vandaag even op hem passen. Hier zit hij lekker bij z'n mamma op schoot, met een vol buikje, wat een ventje alweer, wat gaat de tijd toch snel.
Zo mooi verwonderd in de rondte kijken, heerlijk. Jammer dat je dat later niet meer weet, hoe heerlijk rustig je leventje toen was. Alles wordt voor je gedaan, jij hoeft alleen maar te slapen.
Wat zal er van deze kleine man worden, ook zo stoer als z'n neef?
We gaan het zien.
Nu hebben wij nog een soort "kind"in huis, ja echt, het is net een kind.
Dit hondenkind bedoel ik. Gisteravond weer eens ontsnapt!! Ja, en dan zegt iedereen niet erachter aan gaan, hij komt vanzelf weer thuis. Nou dat dacht je, echt niet!!! Het heeft ruim een uur geduurd, en het goot van de lucht, maar niet komen. Uiteindelijk wist ik haar te lokken en kwam ze binnen. Ze moest natuurlijk meteen in de mand en mocht er niet meer uit. Maar als je dan naar die kop kijkt, o o o wat een ondeugd, je ziet dat ze wel weet dat het niet mocht. Vandaar, dit is ook een soort kind, opvoeden helpt niet altijd. De hondenfluisteraar, Cesar Milan, zou een avondvullend programma kunnen maken met onze Silka.
Vandaag de oppas op kleindochter, en haar jongste broertje, gezellig.

Fijne dag, groetjes,2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's van Phlynn, wijs kijkt hij al. En ik ben ook heel trots op Ilay. Wat een stout kind is Silka toch!! Foei! Ze moet in de zak mee naar Spanje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw zeker stoer hoor van Ilay. Ik ben trots op mijn neefje. En Silka moet inderdaad maar mee naar Spanje haha. Leuke foto's oma xxx

    BeantwoordenVerwijderen