Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 15 oktober 2016

Een hele leuke kaart.................

Vorige week heb ik deze kaart gekregen van nicht Gerie. Nu stuurt zij altijd hele leuke kaarten. Deze kaarten worden gemaakt door een mevrouw uit Obdam geloof ik. Als ik het goed heb verzint zij het onderwerp en maakt haar man de foto's, en daar maakt zij dan weer een kaart van.
Ik zal aan Gerie vragen hoe ze heet, dan kunnen anderen daar misschien ook wel kaarten kopen.
Deze mevrouw heeft gevoel voor styling. Deze vond ik heel leuk, want na vakantie vieren moet je schoonmaken en dat gaf dit plaatje haarfijn weer.
Zo heerlijk ouderwets, gelukkig heb ik nieuwerwetse apparaten.
Ik kan het niet laten, nog even een franse deur tot slot.
Fijne zaterdag,
groetjes,2 opmerkingen:

  1. Ja mooie kaarten lieve mensen. De mevrouw in kwestie heet Simone Neefjes. Burg Dekkerstraat 3 1713 JG Obdam. Ze staat op vele streekmarkten maar je kunt haar ook thuis bezoeken. Zij is enig in haar soort.Tot slot haar telefoonnummer 0226-452957. Ze heeft geen website. Maar Marion bedankt voor het plaatsen van de kaart. Leuk om terug te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook zo'n mooie kaart mogen ontvangen van Gerie en John. Heel erg bedankt. Super lief xx

    BeantwoordenVerwijderen