Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 5 september 2016

We waren bij Mont Saint Michel....................

Kijk in volle glorie, Mont Saint Michel!
Nou, om daar te komen moet je van schokbeton zijn. Wij wilden op de camping staan die aan de weg ligt die naar MSM gaat.
Gelukkig had mijn lief gelezen dat je dan moet opbellen en naar een code moet vragen, waarom? dat wisten we toen nog niet.
Wel 80 km. voor MSM hadden wij een sanitaire stop en mijn lief ging even dat nummer bellen voor de camping toegang.
De franse receptioniste vertelde hem dat er een slagboom op de weg staat met een toetsenbord zodat je de code van 6!!! cijfers kan intoetsen. Wij dachten het zal wel, we zijn daar namelijk al eens eerder geweest, ongeveer 10 jaar terug.
Wel ik kan jullie zeggen er is veel veranderd in 10 jaar. De toegangsweg is veranderd met allemaal parkeerplaatsen aan beide zijden, en ook de weg naar de camping is anders, als wel bijna onvindbaar, maar dit terzijde.
We vonden de slagboom, echt gewoon een heel stuk er vandaan en even verder liepen 2 gendarmes[politie] met kogelvrije vesten aan!!!!!! De terreurdreiging, daar heeft het mee te maken, we zijn immers in Frankrijk, toch wel erg als je dit meemaakt. Afijn de code werkte en dit kostte ons
€ 4,00 en iedere keer als we door die slagboom gingen weer € 4,00. Dat is namelijk het parkeertarief bij MSM, of nu in een heel duur hotel zit of op de camping, betalen zul je.
Maar de Kathedraal kunnen zien vanaf je kampeerplek is wel bijzonder.
Reden we uiteindelijk op de weg naar de camping werden we aangehouden door de gendarmes, waar we naar toe gingen? {auto en caravan} Wel we zijn op weg naar de camping, oké dan was het goed.
Ik heb nog wel een souvenier gekocht, Kijk maar....
Een blikje heerlijke Normandische galettes, roomboter biscuit.
Zo, jullie zijn weer op de hoogte, Wifi is nog niet overal je van het. groetjes,

2 opmerkingen: