Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 1 september 2016

Verhuizen naar...........

Je hebt de pont de Normandie maar ook de pont de Tanckarville, deze brug is ouder, maar gaat wel over de Seine.
Mijn lief vertelt net dat een droogrek hier in Frankrijk een Tanckarville wordt genoemd. Deze brug was de eerste tuibrug, 1959!!!
De Seine is hier heel breed omdat hier zijn delta wordt gevormd. Er is ook veel scheepvaart, dus moesten er bruggen komen, en dat hebben ze gemaakt. Twee prachtige exemplaren, ik hou wel van dit soort bouwwerken.
Zo vind ik de Martinus Nijhoff brug bij Zaltbommel ook indrukwekkend, en de Zwaan van Rotterdam. Dit zijn ook tuibruggen.
Zelfs de stad Hoorn heeft er een. De tuibrug van Hoorn is slechts een fietsbrug, naar de Schellinkhouterdijk.
Ooit heb ik een quilt van de Martinus Nijhoff brug gezien. Dit noem ik even op omdat ik tenslotte een quiltblog heb, vinden jullie ook niet?
Wel straks na de koffie.....

Ja, gezellig, deze zet 2 bakkies tegelijk, genoeg voor ons, gaan wij rijden naar de volgende camping. 
We gaan iets naar het zuiden ongeveer 200 km. en dan zijn we waar we willen zijn.
Als ik weer wifi heb laat ik jullie zien waar we zijn.
Onze passagiers gaan ook mee....
Wat is het leuk om deze 2 passagiers mee te hebben.
Ook wel apart, de hond zit aan een touwtje en de kat loopt los.
Tot het volgende blogje,1 opmerking:

  1. Marion ze zeggen wel, een kat hecht aan zijn huis niet aan mensen. Niets is minder waar. Jullie poes bewijst het. Wat zien jullie veel, prachtig om te volgen. Ben ik ook een beetje op vakantie Groetjes uit Avenhorn

    BeantwoordenVerwijderen