Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zondag 18 september 2016

Schaapjes=schapenmelk=kaasjes........
Wij zijn gister naar Roquefort gereden waar die heerlijke kaas vandaan komt. Althans sommige mensen gruwen ervan, wij vinden hem heerlijk, met een glaasje rode wijn, hmmmmmmmmmm.
Het schaapje met haar lam, zonder lam geen melk.
Je hebt 2 merken roquefort kaas, Societe en Papillon.
Beide worden in Roquefort gemaakt, ze zijn echt elkaars concurrent, toch wel grappig dat het zo kan. Het is een heel klein plaatsje, en heel grauw om te zien, echt er is eigenlijk niet veel aan.
In mijn beleving moet het worden opgepimpt, want er komen echt heel veel toeristen, bussen vol. Je zou er dan echt meer uit kunnen halen. 
Maar goed dat is mijn idee.
Nog wel in de Pappilon winkel een kaasje gekocht.
Kijk hier liggen ze, en toen ik er een kocht werd hij op fluweel gelegd in een heel leuk blikje. Kadootje zei de verkoopster.
Nou dat was een leuke middag, vandaag gaan we de Gorges de Tarn rijden.
Tot morgen,


1 opmerking: