Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

donderdag 15 september 2016

Nog meer Millau..........

Terwijl jullie in Nederland verzuchtten onder dik 30 graden, werden wij gisteren getrakteerd op een "heerlijke verfrissende" regendag. En dan denk je och alles spoelt lekker schoon, vergeet het maar, alles zit onder de modder. Het is hier zo droog geweest dus er groeit geen gras meer op de camping en we staan dus op zand. Jullie begrijpen wel wat er dan gebeurd, alles onder de modderspatten.
Maar goed vandaag bewolking en zon, geen regen meer. { hoop ik }
Zaten we gisteravond knus in de caravan te eten viel de stroom uit!! OK, dit is Frankrijk, dus je vindt het gewoon, maar het duurde nog wel een half uur voor iedereen weer stroom had.
Later op de avond zaten we lekker te lezen, viel weer de stroom uit, maar nu alleen bij ons in de caravan. De helft van ons rijdende huis was nog verlicht.
Mijn lief dacht al meteen het zal wel een zekering zijn, dat lossen we morgen wel op.
Gelukkig ben ik niet zo groot, want de zekeringen zitten onder ons bed, in de bagageruimte. Voor mijn lief geen makkelijke plaats om te vernieuwen, dus het bed afgehaald, de bagageruimte gedeeltelijk leeg, en ik erin.
Welke zekering is het??? Ja, dat staat nergens geschreven, dus maar proberen, en jawel, de tweede was raak, alles doet het weer!
Fijn als ik zo ook nog van dienst kan zijn omdat ik wat kleiner ben.
*****
Toch zijn we gister nog even naar het viaduct geweest, en heb ik  ook geprobeerd een wolkenfoto te maken...
Hij is voor mijn doen redelijk gelukt.
Morgen horen jullie meer...
groetjes,
1 opmerking:

  1. Hoi Marion en Kees, wij zijn nu in Arlon, na ruim 3 weken boven de 30 graden hadden wij vannacht ook regen en onweer,hier nu bewolkt en wat spatjes, morgen weer thuis groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen