Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 30 september 2016

Een rondje rond door Meursault...........

Een schattig doorkijkje, met een prachtige plataan erachter. Kastanjebomen zie je hier ook veel en walnoten bomen. De walnoten vallen er nu af, oogsttijd.
Wat zag ik nog meer..
Ooit je Hedra zou uitbundig zien bloeien? Bij ons blijven die bolletjes slechts bolletjes, maar hier gaan ze open en worden ze mooi geel. Ze krijgen veel bezoek van bijen, je hoort het gezoem al van verre.
Dit blijf ik ook leuk vinden, wijnhuisjes, de een nog mooier dan de andere. Deze is echt heel bijzonder, zelfs gebouwd met geglazuurde steentjes, je ziet het hier niet maar hij is ernstig in verval. Jammer dat ze deze bouwwerkjes niet beschermen, maar ja.
Mooi hè, dit plaatje, druiven en muurtjes en wijnhuisjes. 
Ik geef het toe ik ben verliefd op deze streek.
Vandaag gingen er veel mensen weg, de camping stond nagenoeg vol, maar wie weet wat er vanavond nog weer binnen komt, het tenslotte vrijdag, vanuit hier kan je in 1 dag naar huis rijden.
Wij genieten nog even,
groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten