Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

vrijdag 16 september 2016

Een groene route dus heel mooi.............
Gister een hele mooie groene route gereden. Jullie weten het, die wegen op de kaart met een groen randje zijn de mooiste.
Eerst zagen we natuurlijk nog weer het viaduct, sorry ik kan het niet laten om hem even te spotten. Hier zie je alle 7 pijlers, en Millau eronder.
Daarna gingen we omhoog, ja een heel eind, en onderweg hele mooie vergezichten, en aparte rotsformaties....
Zien jullie hoe apart, en daar waren er veel van. Je kwam af en toe door een heel klein dorpje, en je verbaast je dan weer dat er toch ook nog weer mensen wonen. Zo ver van de bewoonde wereld. Zonder auto beginnen die ook niets. Oudjes die er wonen moeten daar blijven en zelfs een rollator is hier gevaarlijk, zo steil is het af en toe.
Kerkjes, ook die zie je in de kleinste dorpjes, ik vraag mezelf dan altijd af hoe hebben ze dat hier op deze plek kunnen bouwen?
Het zijn geen kerken met veel versiering, simpel en eenvoudig, maar het is goed.
Zomaar een oude schuur, ik hou hiervan.
Vandaag maar weer op pad voor weer ander leuke plekjes.
Groetjes,


1 opmerking: