Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 24 september 2016

De ACTION verovert Frankrijk...............

Gister zijn we naar Macon gereden en toen we stad inreden zagen wij een ACTION winkel.
Ik weet dat vele quilters en hobby mensen graag winkelen bij de ACTION. In Frankrijk is dit niet anders, het was een zeer drukke winkel.
Nu wisten wij al wel dat de ACTION naar Frankrijk ging, want een goede vriend van mijn lief rijdt voor hun naar Frankijk.
VPT transport, chauffeur en eigenaar Evert van Puffelen. Ik denk dat hij het wel leuk vindt dat wij nu zo'n winkel hebben gezien, van buiten en van binnen.
Wat ik er heb gekocht, wel mijn afwasmiddel was op, ik gebruik graag DREFT, en dat hadden ze gewoon.
Top toch, en een lichtgevende riem voor de hond, nou dat was toch wel leuk.
Ik vroeg aan sommige klanten of ze het een leuke winkel vonden, en dat vonden ze zeker. Dit soort winkels zijn er niet in Frankrijk, dus ACTION verovert de markt.
Leuk wel als zo'n groot bedrijf uit West-Friesland komt en dat je die dan daar groot ziet worden.
Alle artikelen zijn wel allemaal frans gelabeld, dat is ook zoiets, dezelfde dingen als bij ons, maar dan in het frans.
Wat mij wel opviel was de kerstafdeling, ik moet zeggen die liep als een trein, en als je weet dat fransen niet zo van huiselijke versiering zijn, dan is dit dus dank zij de ACTION een 
omslag.
Goed dit was het weer, morgen of maandag gaan we richting Meursault, want de wijntankjes zijn nog leeg, dus.........
Jullie een heel fijn zonnig weekend, wij hebben het ook.
2 opmerkingen:

  1. Wat grappig. Kon je toch nog even naar de action haha. En hier zag ik de kerstspullen ook alweer liggen bij action pfff.

    BeantwoordenVerwijderen