Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

woensdag 28 september 2016

ACTION deel 2.............

Deze vrachtwagen heb ik al laten zien toen ik een blogje schreef over de ACTION winkels in Frankrijk. Wel deze muis kreeg gister een staartje.
Wat gebeurde er naar aanleiding van dat blogje. Wel de chauffeur, Evert van Puffelen van VPT transport las het blogje en stelde aan mijn lief voor om met hem mee te gaan naar Tarare, dit ligt vlakbij Lyon. Aangezien wij op een camping staan vlakbij Beaune kon hij mijn Kees daar oppikken en gingen ze samen verder. { Het is van Beaune ongeveer 2 en een half uur rijden.}
In Tarare wordt namelijk ook een nieuwe winkel van ACTION geopend, dus komen daar alle dagen trailers vol met spullen aan. Volgende week donderdag is de opening.
Soms is de ACTION ver weg maar toch zo dichtbij.
Dus daar gingen de mannen....
Het was een hele leuke dag zo even met elkaar in de truck.
Maar het verhaal gaat nog verder.....
Nog even voor de foto, en weg zijn ze...
Maar 's avonds moest mijn lief weer naar de camping terug. Dat betekende dat ik hem moest ophalen bij een grote truckstop bij Beaune. Geen punt zou je denken.
Helaas staat de truckstop alleen aangegeven vanaf de tolweg, dus ik heb rijden zoeken,zoeken en zoeken.
En dan ook nog eens in het donker, want straatverlichting is zuinig hier.
Maar goed alles is gelukt, Evert was zelfs nog even bij ons in de caravan en die heb ik, samen met mijn lief, weer naar de truckstop gebracht. Ja, weer in het donker.
Dus wederom
ACTION verovert Frankrijk in een rap tempo.
groetjes,
3 opmerkingen:

  1. Wat leuk!! En leuke foto's ook van Evert en pap! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk Marion en Kees. En ook Marion omdat jij ook zon Action fan bent....en van... Van Puffelen natuurlijk. Wanneer zijn jullie weer thuis ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou wat leuk voor ze!! Gezellig pap, net als vroeger! En wat een gezoek mam. Knap dat je het toch gevonden hebt!

    BeantwoordenVerwijderen