Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

zaterdag 4 juni 2016

La Gallo Romain..........................

We zijn de regen ontvlucht en staan nu op een hele mooie camping vlakbij Valence. De naam van de camping is Gallo Romain, ze houden van de romeinse tijd. Er is een prachtig zwembad bij dus....
laat de zon maar schijnen. 
Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik colls spaar. dit zijn bergtoppen die te voet , per fiets of met de auto te bereiken zijn.
Soms wordt je op je wenken bedient want deze camping ligt aan de weg die voert naar de coll!!!!
Tref ik dat even.
Vanmiddag zijn we er even naar toe gereden.
Daar aangekomen nam ik deze foto, en zag twee fietsers aankomen.Ze waren niet op een echte racefiets maar op een soort mountainbike.
De mijnheer groette ons op z'n Frans, Bonjour, maar het klonk vreemd.
Even later begonnen ze met elkaar te praten in het Engels. De man vroeg aan ons iets over onze hond, maar in het Frans viel dat niet mee.
Wij zeiden spreek maar engels dat verstaan we ook, dit vonden ze heel bijzonder.
We hebben even met ze gekletst, ze deden Europa en kwamen uit Seatlle, Amerika.
Leuk dat soort ontmoetingen.
Goed, jullie weten weer wat, het internet is hier op het tarras bereikbaar, maar overdag kun je vanwege de zon niets op je scherm zien.

Door al die regen al wel het een en ander gelezen. Een boekazine en een Santa Montefiori, en Kees heeft Joe Speedboot uit gelezen. Joe Speedboot vond hij een erg leuk boek en zat regelmatig te lachen.
Tot zover,
groetjes,
Geen opmerkingen:

Een reactie posten