Zininquilten,zininborduren,zininbreien,zininkoken,zinineten,zininvakantie,zininoppassen,zininlezen,zininengelse films,zininkookboeken.......Alles waar ik zin in heb wil ik op dit blog met jullie delen. Een quiltpatroon, een heerlijk recept, een huishoudelijke tip, bedenk het maar. Ik vind het leuk als je af en toe eens langs komt en een reactie achterlaat, maar dat hoeft niet. Kortom veel leesplezier met Zininquilten.

maandag 13 juni 2016

Ja, nog meer bomen.....

10 april heb ik deze foto gemaakt. Vandaag maakte ik een foto van deze bomen na de bloei.
Kijk maar...


De kersenoogst is hier in volle gang. De kersen zijn hier rood en niet zoals bij ons blauw paars. Ze smaken wel lekker een tikkeltje zuur,
Zien jullie hoeveel kersen er per tak aan hangen? Onvoorstelbaar veel.
Verder hebben we nog een mooie autorit gemaakt. Het weer is hier nog steeds zonnig, lekker naar het zwembad geweest vanmiddag.
Er komen hier per dag ongeveer 10 tot 15 nieuwe caravans en campers aan die allemaal moeten worden teruggestuurd omdat de camping vol is. Sneu voor die mensen vind ik dat, ze zijn allemaal gevlucht voor het slechte weer elders in Frankrijk.
Een andere camping vinden valt ook niet mee, want ze zijn allemaal vol. Dat gebeurt zelden in juni, maar door het slechte weer dit jaar wel.
Ik hoop jullie morgen weer wat te vertellen, 
Groetjes,
Geen opmerkingen:

Een reactie posten